organiclife.co.il
  דף הבית arrow מתכונים arrow פסטה arrow פסטה ברוטב עגבניות
שלישי, 22 אוגוסט 2017
 
 
פסטה ברוטב עגבניות הדפס דואל
מאת הילה אפללו   

חומרים

500 ג"ר פסטה יבשה
1 בצל קצוץ
6 עגבניות אדומות בשלות
3 שיני שום כתושות
4 כפות רסק עגבניות טבעי
4 כפות שמן זית / שמן קנולה מכבישה קרה
אורגנו, בזיליקום, מלח ופלפל שחור

אופן הכנה

לבשל את הפסטה לפי הוראות היצרן
למלא קערה במים רותחים לחרוץ X בקצה העגבניה ולהכניס לתוך המים, כעבור כמה דקות להוציא ולקלף (הקליפה אמורה לרדת בקלות) לחתוך את העגבניות לקוביות קטנות (כולל הנוזל והגרעינים)
לחמם את השמן בסיר ולהוסיף את הבצל לטגן/לאדות על אש בינונית נמוכה עד לריכוך הבצל (שהשמן לא ירתח).
להוסיף את השום לערבב מעט (לפני שהוא משחים) ולהוסיף את העגבניות החתוכות והרסק ולערבב היטב, לתת לנוזלים להצטמצם קצת על אש נמוכה (5-10 דקות), להוסיף את התבלינים ולהמשיך לבשל על אש נמוכה 5 דקות נוספות.


אפשר לטחון את הרוטב ואפשר גם לא ,
ליצוק על הפסטה לערבב ולהגיש.

 
< קודם   הבא >
Advertisement
הרשמה לניוזלטר
שם
דואר אלקטרוני *
טקסט אימייל
ביכולתך להפסיק לקבל מידע בכל רגע, בלחיצה אחת על כפתור. פרטיך שמורים איתנו ולא נעביר אותם לגורם חיצוני
 
Advertisement
 
Top! Top!
חיים אורגניים הוא פורטל המכיל את כל המידע הקשור לאורח חיים אורגני. באתר מידע על מזון אורגני, בישול אורגני, אוכל אורגני, תיירות אורגנית, קהילות אורגניות, פורומים, קואופרטיבים אורגנים, אורח חיים בריא, רפואה טבעית, חקלאות אורגנית, מתכונים אורגניים