organiclife.co.il
  דף הבית arrow מתכונים arrow ירקות arrow לביבות תפו"א, בטטה, קישואים ועשבי תיבול
רביעי, 26 יולי 2017
 
 
לביבות תפו"א, בטטה, קישואים ועשבי תיבול הדפס דואל
מאת חיים אורגניים   

מרכיבים

¼ כוס בצל קצוץ דק

1 כוס בטטה

1 כוס תפו"א

1 כוס קישואים

5 כפות קמח שיפון מלא (אפשר גם קמח מלא אחר)

5 כפות כוסברה קצוצה

או

2-3 כפות שמיר קצוץ

או שילוב של עשבי תיבול אחרים שאתם אוהבים

3 ביצים

מלח ופלפל

 

 

אופן ההכנה

מערבבים היטב את כל המרכיבים.

מניחים נייר אפיה על תבנית, מרססים מעט שמן זית. יוצרים קציצות שטוחות עם הידיים ומניחים על ניר האפייה. מכניסים לתנור מחומם מראש ל 180 מעלות. כשהלביבות מתחילות להשחים בקצוות, הופכים וממשיכים לאפות עד שהן מוכנות.  


 

 
< קודם   הבא >
Advertisement
הרשמה לניוזלטר
שם
דואר אלקטרוני *
טקסט אימייל
ביכולתך להפסיק לקבל מידע בכל רגע, בלחיצה אחת על כפתור. פרטיך שמורים איתנו ולא נעביר אותם לגורם חיצוני
 
Advertisement
 
Top! Top!
חיים אורגניים הוא פורטל המכיל את כל המידע הקשור לאורח חיים אורגני. באתר מידע על מזון אורגני, בישול אורגני, אוכל אורגני, תיירות אורגנית, קהילות אורגניות, פורומים, קואופרטיבים אורגנים, אורח חיים בריא, רפואה טבעית, חקלאות אורגנית, מתכונים אורגניים