מאת הילה אפללו
|
חומרים
1 כוס אורז פרא (מעורב: מלא+אדום+שחור)
2 כוסות מים רותחים
1 בצל חתוך לרבעים פרוסים דק
1 עגבניה גדולה בשלה, קלופה וחתוכה לקוביות
1 גבעול סלרי פרוס דק
3 גזרים מגורדים גס
6 שיני שום כתושות
1 כפית בהרט
2 כפית כמון
מלח פלפל
אופן ההכנה
״מטגנים״ את הירקות עם מעט מים במשך 3-4 דקות, מוסיפים את האורז והתבלינים ומערבבים היטב. מוסיפים 2 כוסות מים רותחים, מביאים לרתיחה, מעבירים לאש נמוכה ומבשלים כ- 45 דקות.
בתאבון :-)
|