organiclife.co.il
  דף הבית arrow מתכונים arrow מרקים arrow מרק סרפד
רביעי, 28 יוני 2017
 
 
מרק סרפד הדפס דואל
מאת אורי מאיר צ'יזיק   

חלקים רבים של הצמח ראויים למאכל, אך נהוג לאכול בעיקר את העלים והפירות. הדרך הפשוטה ביותרלהכין מרק סרפד היא לבשל מעלי הסרפד ציר ולהשתמש בו כדי להעשיר מרק קיים.

מרכיבים
כל מרק אהוב (מומלץ מרק ירקות עשיר)
צרור גדול של עלי סרפד, אפשר עם הפירות.

אופן ההכנה
חולטים את עלי הסרפד במשך כמה דקות.
מכניסים את עלי הסרפד החלוטים ואת מי החליטה למעבד מזון ומעבדים עד ליצירת מרקם חלק.
מוסיפים את התערובת החלקה למרק.

מתוך ספרו של אורי מאיר צ'יזיק "צמחי בר למאכל" בהוצאת מפה

 
< קודם   הבא >
Advertisement
הרשמה לניוזלטר
שם
דואר אלקטרוני *
טקסט אימייל
ביכולתך להפסיק לקבל מידע בכל רגע, בלחיצה אחת על כפתור. פרטיך שמורים איתנו ולא נעביר אותם לגורם חיצוני
 
Advertisement
 
Top! Top!
חיים אורגניים הוא פורטל המכיל את כל המידע הקשור לאורח חיים אורגני. באתר מידע על מזון אורגני, בישול אורגני, אוכל אורגני, תיירות אורגנית, קהילות אורגניות, פורומים, קואופרטיבים אורגנים, אורח חיים בריא, רפואה טבעית, חקלאות אורגנית, מתכונים אורגניים