מאת חיים אורגניים
|
חומרים כף שמן זית/קנולה מכבישה קרה 1 בצל קטן קצוץ דק כוס ורבע קינואה 1 פלפל אדום חתוך לקוביות קטנות 2 וחצי כוסות מים 1 כפית רוטב סויה (רצוי של קיקומן) 1 כוס עדשים כתומים 1/2 כוס אגוזי מלך אופן הכנה לחמם את השמן בסיר ולהוסיף את הבצל לטגן 2 דקות להוסיף את הקינואה ולהמשיך לטגן 2 דקות נוספות תוך כדי ערבוב. להוסיף את הפלפל ולהמשיך לערבב כ3 דקות נוספות. להוסיף את המים, הסויה, העדשים והרוזמרין להרתיח ולבשל 15 דקות בסיר מכוסה. כשהקינואה מוכנה יש להוסיף אגוזי מלך קצוצים (אפשר לקלות אותם בתנור לפני). בחזרה לדף הבית>> |