מאת הילה אפללו
|
מרכיבים
6 קישואים מגורדת (עם קליפה)
1 בצל גדול קצוץ
4 גבעולי סלרי קצוצים דק
1.5 כוסות קמח מלא (בריא יותר והפשטידה מוצקה יותר)
1/3 כוס שמן קנולה מכבישה קרה
3 ביצים
1 אבקת אפיה
1 כפית מלח ים אטלנטי גרוס
1 כפית כורכום
פלפל שחור לפי הטעם
אופן ההכנה
מכניסים לקערה את הקישואים, הסלרי והבצל ומערבבים.
מוסיפים את הביצים והקמח, אבקת אפיה, שמן, ותבלינים.
מערבבים היטב עם הידיים :-)
יוצקים לתבנית משומנת ואופים בתנור בחום של 180 מעלות כשעה, עד שהקרום חום כהה, כמעט שרוף
והפשטידה מוצקה יחסית.
|