מאת הילה אפללו
|
חומרים
1/2 קילו ברוקולי שטף, מפורק לפרחים קטנים מאד
כוס נבטי שעועית עבים
2 בצלים ירוקים חתוכים לטבעות דקות
2 כפות שמן קנולה מכבישה קרה
1 כפית רוטב סויה
1 כפית שמן שומשום
פלפל שחור
(1/2 כף ג'ינג'ר טרי מגורד - אופציונאלי)
1 כף שטוחה של שומשום מלא
1 כף שטוחה של זרעי פשתן טחונים
1 כף שטוחה של גרעיני חמניה קלופים
1 כף שטוחה של זרעי דלעת קלופים
אופן ההכנה
מקפיצים את הברוקולי במחבת ווק חמה, עם השמן, הסויה והפלפל (וג'ינג'ר למי שאוהב) למשך 3 דקות
מוסיפים את הבצל, מערבבים טוב, ומורידים מהאש.
מעבירים לכלי הגשה מפזרים מעל את הגרעינים והנבטים מערבבים היטב ומגישים.
|