מאת יוטקה הרשטיין
|
*מתוך הספר "בישול מלא חיים" בהוצאת הרדוף
תוספת טובה ללביבות שקדים, פשטידות, ירקות מוקפצים עם טופו ועוד.
(כשר לפסח לאוכלי קטניות)
כמות: 8-6 מנות
חומרים
1כוס קינואה
חצי כוס דוחן, קלוי (אפשר גם לא קלוי) 2
ורבע כוסות מים- מבשלים על אש נמוכה כ- 30-40 דקות. אם יש צורך מוסיפים מעט מים. מצננים ומעבירים לקערה.
2 עגבניות, חתוכות לקוביות
2 מלפפונים, חתוכים לקוביות
חצי צרור בצל ירוק קצוץ
מיץ מלימון אחד 4
שיני שום, כתושות
שמן זית
מלח ופלפל שחור
בזיליקום טרי, קצוץ דק, או פטרוזיליה טרייה, קצוצה דק
אופן ההכנה
מוסיפים את כל החומרים לקערת הקינואה והדוחן, מערבבים ומגישים.
|