מאת הילה אפללו
|
סלט מקסיקני מזין (6 מנות).
מצרכים: 2 אבוקדו גדולים 1 עגבניה בשלה חתוכה לקוביות (בלי הגרעינים) 1 בצל קצוץ דק ¼ כוס מיץ לימון 1 גמבה חתוכה לקוביות ¼ כוס כוסברה טריה קצוצה דק 2 כפות שמן זית 1 כפית כוסברה טחונה (אבקה) 1 כפית כמון טחון ¼ כפית טבסקו אופן הכנה: 1.מקלפים, מגלענים וחותכים את האבוקדו לקוביות קטנות ומערבבים עם מיץ הלימון. 2. מבשלים את הכוסברה והכמון הטחונים בסיר למשך דקה על להבה בינונית ומצננים. 3. מוסיפים את כל המרכיבים לקערת האבוקדו ומערבבים בעדינות. 4. משהים במקרר לפחות שעה לצורך ספיגת הטעמים. בחזרה לדף הבית>> |