organiclife.co.il
  דף הבית arrow מתכונים arrow דגנים וקטניות arrow תבשיל דוחן, טמפה ופטריות שיטקה
שלישי, 12 דצמבר 2017
 
 
תבשיל דוחן, טמפה ופטריות שיטקה הדפס דואל
מאת השף גיל נתן   

חומרים
1 כוס דוחן 
1 וחצי כוס מים
1 קישוא זוקיני
1 גזר
3 פיטריות שיטקי
2 פיטריות שמפניון
100 גרם טמפה / טופו טבעי, חתוך לקוביות
1 וחצי כף חומץ אורז
1 וחצי כף מרין
1 כף סוכר קנים
1 כף ג'ינג'ר כבוש (חתוך דק)
חצי בצל קצוץ
שמן חמניות
מלח, פלפל לפי הטעם

אופן ההכנה
מבשלים את הדוחן עם המים במשך 15-20 דקות על אש נמוכה, בסיר נוסף מוסיפים מעט שמן חמניות, חותכים לקוביות קטנות את הגזר ,קישוא (זוקיני) ובצל ומבשלים עד הזהבה.
משרים את השיטקי במים חמים עד לריכוך, חותכים לקוביות קטנות, בנוסף חותכים את פטריות השמפניון גם כן לקוביות את שני סוגי הפטריות מוסיפים לסיר מנמיכים את האש. מוסיפים את הטמפה / סויה החתוכ לקוביות של 1 ס"מ מערבבים ואז מוסיפים את הדוחן המוכן.
מערבבים את הכל ביחד מוסיפים החומץ אורז, מרין, הסוכר קנים, ג'ינג'ר כבוש , מלח ופלפל

 
< קודם   הבא >
Advertisement
הרשמה לניוזלטר
שם
דואר אלקטרוני *
טקסט אימייל
ביכולתך להפסיק לקבל מידע בכל רגע, בלחיצה אחת על כפתור. פרטיך שמורים איתנו ולא נעביר אותם לגורם חיצוני
 
Advertisement
 
Top! Top!
חיים אורגניים הוא פורטל המכיל את כל המידע הקשור לאורח חיים אורגני. באתר מידע על מזון אורגני, בישול אורגני, אוכל אורגני, תיירות אורגנית, קהילות אורגניות, פורומים, קואופרטיבים אורגנים, אורח חיים בריא, רפואה טבעית, חקלאות אורגנית, מתכונים אורגניים