organiclife.co.il
  דף הבית arrow מתכונים arrow סלטים arrow סלט דואט של קינואה אדומה ושחורה ועדשים כתומות
רביעי, 23 אוגוסט 2017
 
 
סלט דואט של קינואה אדומה ושחורה ועדשים כתומות הדפס דואל
מאת גיל נתן   

מצרכים :
חצי כוס קינואה אדומה
חצי כוס קינואה שחורה
חצי כוס עדשים אדומות
1 וחצי כוס מים
1 כוס עלי נענע
חצי בצל אדום קצוץ
חצי כוס גרעיני חמניה
חצי כוס כוסברה
חצי כוס בצל ירוק


אופן ההכנה:
מבשלים את הקינואה יחד עם המים בסיר סגור כ- 20 דקות.
בסיר נפרד מבשלים את העדשים מכסים אותם במים ומבשלים עד שהם רכים, לאחר שהעדשים מוכנות מסננים את המים הנותרים ומחכים שיתקרר.
לאחר שהקינואה והעדשים קרים מחברים אותם ביחד ומערבבים היטב מוסיפים את כוס עלי הנענע, את הבצל האדום הקצוץ דק, מוסיפים את חצי כוס גרעיני החמניה (לאחר קליה). מוסיפים את חצי כוס הכוסברה והבצל הירוק חתוך לאורכו מוסיפים מעט שמן זית כתית מעולה, מעט לימון, מלח ופלפל לפי הטעם.

 
< קודם   הבא >
Advertisement
הרשמה לניוזלטר
שם
דואר אלקטרוני *
טקסט אימייל
ביכולתך להפסיק לקבל מידע בכל רגע, בלחיצה אחת על כפתור. פרטיך שמורים איתנו ולא נעביר אותם לגורם חיצוני
 
Advertisement
 
Top! Top!
חיים אורגניים הוא פורטל המכיל את כל המידע הקשור לאורח חיים אורגני. באתר מידע על מזון אורגני, בישול אורגני, אוכל אורגני, תיירות אורגנית, קהילות אורגניות, פורומים, קואופרטיבים אורגנים, אורח חיים בריא, רפואה טבעית, חקלאות אורגנית, מתכונים אורגניים