עדשים כתומות בכרובית וקישוא |
|
|
מאת הילה אפללו
|
חומרים
2 כוסות עדשים כתומות,
חצי כרובית חתוכה לפרחים קטנים
2 קישואים חתוכים לקוביות קטנות
כפית שטוחה של כורכום
כפות שטוחה קארי (לא חריף)
מעט מלח ופלפל שחור
אופן ההכנה
מכניסים לסיר את הכרובית הקישואים והעדשים
מוסיפים מים שיכסו את הכל מרתיחים
ואח"כ מוסיפים את התבלינים וממשיכים לבשל על אש קטנה יותר.
לערבב לעיתים קרובות שהעדשים לא ידבקו
כשהעדשים רכות דואגים לאדות את שארית המים (אם יש) על אש גבוהה תוך כדי ערבוב
עד לסמיכות הרצויה מורידים מהאש וטורפים.
אפשר להוסיף לאורז, קינואה, כרוטב לתפו"א אפויים, לפסטה קצרה וכו'
|