organiclife.co.il
  דף הבית arrow מתכונים arrow דגנים וקטניות arrow עדשים כתומות בכרובית וקישוא
שבת, 19 אוגוסט 2017
 
 
עדשים כתומות בכרובית וקישוא הדפס דואל
מאת הילה אפללו   

חומרים

2 כוסות עדשים כתומות,
חצי כרובית חתוכה לפרחים קטנים
2 קישואים חתוכים לקוביות קטנות
כפית שטוחה של כורכום
כפות שטוחה קארי (לא חריף)
מעט מלח ופלפל שחור

אופן ההכנה

מכניסים לסיר את הכרובית הקישואים והעדשים
מוסיפים מים שיכסו את הכל מרתיחים
ואח"כ מוסיפים את התבלינים וממשיכים לבשל על אש קטנה יותר.
לערבב לעיתים קרובות שהעדשים לא ידבקו
כשהעדשים רכות דואגים לאדות את שארית המים (אם יש) על אש גבוהה תוך כדי ערבוב
עד לסמיכות הרצויה מורידים מהאש וטורפים.

 

אפשר להוסיף לאורז, קינואה, כרוטב לתפו"א אפויים, לפסטה קצרה וכו'

 

 
< קודם
Advertisement
הרשמה לניוזלטר
שם
דואר אלקטרוני *
טקסט אימייל
ביכולתך להפסיק לקבל מידע בכל רגע, בלחיצה אחת על כפתור. פרטיך שמורים איתנו ולא נעביר אותם לגורם חיצוני
 
Advertisement
 
Top! Top!
חיים אורגניים הוא פורטל המכיל את כל המידע הקשור לאורח חיים אורגני. באתר מידע על מזון אורגני, בישול אורגני, אוכל אורגני, תיירות אורגנית, קהילות אורגניות, פורומים, קואופרטיבים אורגנים, אורח חיים בריא, רפואה טבעית, חקלאות אורגנית, מתכונים אורגניים