מאת השף גיל נתן
|
חומרים:
1 ליטר עדשים ירוקים מבושלים ומסוננים
150 גרם קמח
70 גרם גרעיני דלעת שלמים
70 גרם גרעיני חמניה שלמים
חופן כוסברה חתוך דק
חופן פטרוזיליה חתוך דק
חופן בצל ירוק חתוך דק
כף מלח
כף כמון
4 ביצים
אופן ההכנה:
לאחר בישול העדשים מסננים ומחזירים חזרה לסיר טוחנים את העדשים, לאחר הטחינה מוסיפים את הקמח, את הביצים ואת שאר הפרודוקטים מערבבים היטב ומקררים כשעה במקרר ולאחר מכן מכינים קציצות ומבשלים על מחבת טפלון עם מעט שמן זית או קנולה מכבישה קרה מרוח על המחבת.
|