מאת השף גיל נתן
|
חומרים:
6 כפות יין לבן אורגני,
4 כפות דבש
4 כפות שמן בוטנים
6 כפות מיץ לימון
8 כפות מיץ תפוחים
1/2 ג'ינג'ר מגורד
25 גרם אצות איזיקי,
1 כוס חומץ אורז
1/3 כוס סוכר קנים אורגני
פילטים של 3/4 אשכולית אדומה
4 גבעולי בצל ירוק חתוכים לאורך
50 גרם בוטנים קלויים ללא מלח בסכין.
350 גרם טופו חתוך לפרוסות דקות.
אופן ההכנה:
מערבבים את כל הפרודוקטים ומשרים את הטופו בתוך המרינדה ללילה |
לאחר ההשריה מסדרים על צלחת מוסיפים פילטים של אשכולית אדומה, צרור גבעולי בצל ירוק ו- 50 גרם בוטנים.
|