organiclife.co.il
  דף הבית arrow מתכונים arrow מרקים arrow מרק קישואים שום ושמיר
ראשון, 22 אוקטובר 2017
 
 
מרק קישואים שום ושמיר הדפס דואל
מאת הילה אפללו   

חומרים
1 בצל גדול קצוץ דק
10 שיני שום קלופות (אפשר יותר - לחובבי השום)
8 קישואים גדולים פרוסים
כוס גריסי פנינה שטופים
עלים מ4 גבעולים של שמיר
1 כף שמן זית מכבישה קרה
מלח פלפל

אופן ההכנה
מטגנים את הבצל בשמן זית על אש נמוכה-בינונית עד להזהבה, מוסיפים את הקישואים והגריסים ומגבירים את האש, מבשלים תוך כדי ערבוב כ5 דקות ואז מוסיפים מים כ-10 סנטימטרים מעל הקישואים ומוסיפים את שיני השום שלמות או חצויות. מבשלים על אש בינונית כ35 דקות. כהגריסים רכים טוחנים את המרק בעזרת בלנדר יד (מקל) ומכבים את האש, מוסיפים מלח פלפל ואת עלי השמיר וטוחנים פעם נוספת, המרק צריך להיות קרמי וסמיך אבל לא מדי, אם צריך אפשר להוסיף מים.

 
< קודם   הבא >
Advertisement
הרשמה לניוזלטר
שם
דואר אלקטרוני *
טקסט אימייל
ביכולתך להפסיק לקבל מידע בכל רגע, בלחיצה אחת על כפתור. פרטיך שמורים איתנו ולא נעביר אותם לגורם חיצוני
 
Advertisement
 
Top! Top!
חיים אורגניים הוא פורטל המכיל את כל המידע הקשור לאורח חיים אורגני. באתר מידע על מזון אורגני, בישול אורגני, אוכל אורגני, תיירות אורגנית, קהילות אורגניות, פורומים, קואופרטיבים אורגנים, אורח חיים בריא, רפואה טבעית, חקלאות אורגנית, מתכונים אורגניים