organiclife.co.il
  דף הבית arrow מתכונים arrow מרקים arrow מרק אפונה ותפוח אדמה סמיך
שני, 18 דצמבר 2017
 
 
מרק אפונה ותפוח אדמה סמיך הדפס דואל
מאת הילה אפללו   

חומרים
2 בצלים בינוניים קצוצים דק
 4 שיני שום כתושות
2 תפוחי אדמה בינוניים חתוכים לקוביות
כוס וחצי אפונה שטופה ומסוננת
 1/4 כפית כורכום
1/4 כפית כמון
1/4 כפית חוואיג' למרק (שימו לב שלא יכיל מונוסודיום גלוטמאט)
 פלפל ומלח

 

אופן ההכנה
״מטגנים״ את הבצל במים על חום נמוך בינוני עד להזהבה, מוסיפים את השום הכתוש ובוחשים.
מוסיפים את תפוחי האדמה והאפונה מכסים במים עד כ-5 ס"מ מעל למפלס האפונה, מוסיפים כורכום וחוואייג', מרתיחים ומורידים את האש (לביננית) ומבשלים כשעה, בשלב זה האפונה ותפוחי האדמה כבר רכים ונימוחים, מוסיפים פלפל מלח וכמון, מבשלים 10 דקות נוספות ואוכלים.

 
< קודם   הבא >
Advertisement
הרשמה לניוזלטר
שם
דואר אלקטרוני *
טקסט אימייל
ביכולתך להפסיק לקבל מידע בכל רגע, בלחיצה אחת על כפתור. פרטיך שמורים איתנו ולא נעביר אותם לגורם חיצוני
 
Advertisement
 
Top! Top!
חיים אורגניים הוא פורטל המכיל את כל המידע הקשור לאורח חיים אורגני. באתר מידע על מזון אורגני, בישול אורגני, אוכל אורגני, תיירות אורגנית, קהילות אורגניות, פורומים, קואופרטיבים אורגנים, אורח חיים בריא, רפואה טבעית, חקלאות אורגנית, מתכונים אורגניים