organiclife.co.il
  דף הבית arrow מתכונים arrow דגנים וקטניות arrow דייסת שיבולת שועל עם תפוח וקינמון
רביעי, 28 יוני 2017
 
 
דייסת שיבולת שועל עם תפוח וקינמון הדפס דואל
מאת הילה אפללו   
חומרים:
1/2 כוס שיבולת שועל (יש שמעדיפים פחות)
1 כוסות מים
1 תפוח עץ מגורד (עדיף ירוק חמוץ)
1 כף קינמון
1 כף דבש (לא חובה)

אופן הכנה:
מבשלים את השיבולת שועל עם המים כ 5 דקות על אש בינונית תוך כדי ערבוב
מוסיפים את והקינמון ומערבבים כשתי דקות נוספות
מסירים מהאש, מוסיפים את התפוח (והדבש אם רוצים) ואוכלים.

 

 
< קודם   הבא >
Advertisement
הרשמה לניוזלטר
שם
דואר אלקטרוני *
טקסט אימייל
ביכולתך להפסיק לקבל מידע בכל רגע, בלחיצה אחת על כפתור. פרטיך שמורים איתנו ולא נעביר אותם לגורם חיצוני
 
Advertisement
 
Top! Top!
חיים אורגניים הוא פורטל המכיל את כל המידע הקשור לאורח חיים אורגני. באתר מידע על מזון אורגני, בישול אורגני, אוכל אורגני, תיירות אורגנית, קהילות אורגניות, פורומים, קואופרטיבים אורגנים, אורח חיים בריא, רפואה טבעית, חקלאות אורגנית, מתכונים אורגניים