מאת עדי נויימן - רוטברג
|
החומרים
2 כוסות קינואה
4 כוסות כרובית חתוכה (אפשר גם קישואים, דלורית, ברוקולי וכל ירק אהוב)
1 בצל גדול
2 כפות שמן זית מכבישה קרה
1.5 כפית מלח
0.5 כפית פלפל (או לפי הטעם)
6 כוסות מים
שמינית כפית אגוז מוסקט
2 ביצים אורגניות
אופן ההכנה
לבשל קינואה בצל וכרובית יחד עד שהמים נספגים בקינואה,
לתבל ולהוסיף שמן זית ולטחון למחית בבלנדר ידני.
אפשר בשלב זה לאכול בתור פירה עשיר ומזין או להוסיף 2 ביצים אורגניות לעיסה, לערבב היטב ולהכניס לתנור עד שהפשטידה משחימה מלמעלה.
|