מאת הילה אפללו
|
חומרים חצי ראש כרוב אדום 1 בצל קצוץ דק 4 כפות שמן קנולה מכבישה קרה רבע כוס חומץ כוס וחצי ין אדום 1 כפית מלח חצי כפית פלפל 1 כף ריבה 100% פרי ללא תוספת סוכר הכנה
חותכים את הכרוב לרצועות דקות. מחממים שמן במחבת על חום בינוני ומטגנים אתה הבצל עד שיתרכך. מוסיפים את הכרוב מכסים ומבשלים כ 10 דקות, מוספים את החומץ, היין, המלח הפלפל והריבה ומערבבים. ממשיכים לבשל כשעה וחצי על אש קטנה, עד להתרככות הכרוב. מתבלים ומגישים. |