organiclife.co.il
  דף הבית arrow מתכונים arrow דגנים וקטניות arrow פול ירוק
שלישי, 17 אוקטובר 2017
 
 
פול ירוק הדפס דואל
מאת הילה אפללו   

חומרים

1 ק"ג פול ירוק טרי או קפוא של סנפרוסט
2 בצלים קצוצים דק דק
1 כף פפריקה מתוקה
4 שיני שום כתוש 
5 כפות שמן זית מכבישה קרה
פלפל שאטה גרוס לפי הטעם
מלח

אופן הכנה

מחממים את השמן ומוסיפים את הבצל ומטגנים על אש בינונית כדי שיזהיב ולא ישרף, מוסיפים את השום לקראת סוף הטיגון לדקה נוספת ומוסיפים את הפול, השאטה  והפפריקה מכסים במים ומבשלים על אש בינונית עד שהפול מתרכך והמים נספגים, לקראת סוף הבישול ממליחים - לא להוסיף מלח בתחילת הבישול זה מעכב אותו.

 
< קודם   הבא >
Advertisement
הרשמה לניוזלטר
שם
דואר אלקטרוני *
טקסט אימייל
ביכולתך להפסיק לקבל מידע בכל רגע, בלחיצה אחת על כפתור. פרטיך שמורים איתנו ולא נעביר אותם לגורם חיצוני
 
Advertisement
 
Top! Top!
חיים אורגניים הוא פורטל המכיל את כל המידע הקשור לאורח חיים אורגני. באתר מידע על מזון אורגני, בישול אורגני, אוכל אורגני, תיירות אורגנית, קהילות אורגניות, פורומים, קואופרטיבים אורגנים, אורח חיים בריא, רפואה טבעית, חקלאות אורגנית, מתכונים אורגניים