מאת חיים אורגניים
|
חומרים
1 כוס קינואה שטופה
1 כוס עדשים כתומים שטופים
3 כפות שמיר קצוץ טרי
3.5 כוסות מים
1 כף שמן זית מכבישה קרה
1 בצל קצוץ דק
1 שן שום כתושה
מלח ופלפל
אופן הכנה
מחממים את השמן בסיר ומטגנים את הבצל מספר דקות על אש בינונית, מוסיפים את השום למשך כדקה, מוסיפים לסיר את הקינואה העדשים והמים ומביאים לרתיחה.
מנמיכים את האש מבשלים כ 20 , כשהמים נספגו לגמרי והעדשים רכים מורידים מהאש מוסיפים מלח ופלפל ושמיר, מערבבים היטב ומגישים.
|