פסטה עגבניות מיובשות ופטרוזליה |
|
|
מאת חיים אורגניים
|
חומרים
1 חבילת פסטה (500 גרם) מבושלת לפי הוראות היצרן (רצוי ספגטי) 15 עגבניות מיובשות 5 שיני שופ כתושות 6 כפות שמן זית 1/4 כוס פטרוזליה קצוצה דק 3 כפות יין לבן יבש פלפל שאטה גרוס (לפי הטעם) מלח אופן הכנה משרים את העגבניות במים רותחים כ 20 דקות, סוחטים וחותכים לקוביות. מחממים שמן זית בסיר, מוסיפים את השופ והפלפל החריף מערבבים בלי להביא את השמן לרתיחה מוסיפים את העגבניות המיובשות ומערבבים, מוסיפים 3 כפות יין לבן ופטרוזליה מערבבים כ3 דקות נוספות . מוסיפים את הפסטה לרוטב מערבבים טוב מתבלים לפי הטעם ומגישים. |